loading
www.opelautentik.hu WWW Site - a hozzáférés feltételei


Ezt a World Wide Web Site-ot (továbbiakban internet oldalak) Magyarországon a magyar törvények szerint bejegyzett Autentik Kft. üzemelteti, székhelyének a cégbejegyzés szerinti címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 2.

1. Szellemi tulajdon
Az internet oldalakon megjelenő összes anyag az Autentik Kft. szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen anyagokról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét. Személyes használatra azonban megengedett teljes internet oldalak kinyomtatása. A fenti általános alapelvek mellett az Autentik Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról hátterek, képernyőkímélők és egyéb segédprogramok letöltésére. Az ilyen letöltésekre vonatkozóan az Autentik Kft. letöltési feltételei az irányadóak.

2. Az információk megbízhatósága
Az információk az Autentik Kft. magyarországi ügyfelei részére készültek, más országokban nem feltétlenül helytállóak. Az Autentik Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. Az Autentik Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül.
AZ INTERNET OLDALAKON TALÁLHATÓ ÁLLÍTÁSOKRA JOGI ÉRTELEMBEN SEMMILYEN MÉRTÉKBEN NEM LEHET TÁMASZKODNI. AZ Autentik Kft. A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN KIZÁRJA A FENTIEKRE VONATKOZÓ MINDENNEMŰ FELELŐSSÉGÉT (KIVÉVE A HALÁLESETRE VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉSRE VONATKOZÓT).
A FENTI ÁLTALÁNOS KIZÁRÁS MELLETT AZ Autentik Kft., A TÖRVÉNY ÁLTAL MEGENGEDETT LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN, KIZÁRJA A FELELŐSSÉGÉT, MINDEN AZ INTERNET OLDALAK HASZNÁLATÁBÓL ÉS AZ INTERNET OLDALAKHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉSBŐL EREDŐ FELHASZNÁLÓT ÉRŐ KÁR TEKINTETÉBEN (KIVÉVE A HALÁLESETRE VAGY SZEMÉLYI SÉRÜLÉSRE VONATKOZÓT).

3. Adatvédelem
Az Autentik Kft. minden, az internet oldalakra látogató egyén (továbbiakban felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 3. bekezdés vázolja az Autentik Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

3.1. Személyes adatok
Az Autentik Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, "Személyes adatok"), hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Ha Személyes adatait már megadta, és szeretné, hogy nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, a 3. bekezdés végén megjelölt e-mail címen vagy telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindent megteszünk, hogy az Önre vonatkozó információkat nyilvántartásunkból mielőbb töröljük.

Amennyiben az Autentik Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket az Autentik Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja

3.2. Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk
Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

3.3. A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk
Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

3.4. Kapcsolattartás
Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@Autentik Kft.hu vagy hívja központi telefonszámunkat, Magyarországról (06-96) 579-579, külföldről (36-96) 579-579 vagy írjon a következő címre: 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 2.
Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

4. Irányadó törvények
Ezt a site-ot a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Bíróságok jogosultak eljárni.

Az Autentik Kft. tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg és a jövőben marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást és az értékesítési adatok nyomon követését.
Adatkezelési regisztrációs szám: Autentik Kft: 00268-0002
Ugrás az oldal tetejére