loading
Kedvezményezett neve: Autentik Kft.
Projekt címe: AUTÓSZERELŐ GYAKORNOK ALKALMAZÁSA
A szerződött támogatás összege: 4, 72 MILLIÓ FORINT
A támogatás mértéke (%-ban): 100 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.10.11.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03760

 

 

Képzési program az Oriens Kft. dolgozói részére

2014.02.07.

 

Az Oriens Szolgáltató Kft. 3.406.260 forint támogatást nyert el a „Képzési program az Oriens Kft. dolgozói részére” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

 

Az Oriens Kft. 1995-ben alakult Opel márkakereskedésként és szervizként Csornán, mely 2003-ban Daewoo és Chevrolet márkakereskedéssel bővült. Cégünk számára rendkívül fontos vevőink elégedettsége. Ezt a törekvésünket támogatta a dolgozóink számára megtartott képzési program, mely 3 területre koncentrált, a kommunikációs, az informatikai és a vezetői tevékenységre.

 

Az Oriens Kft. törekszik a minél hatékonyabb működésre, a kapacitások legjobb kihasználására. Sikereinkhez hozzájárul, hogy kiemelten fontos számunkra a dolgozóink kompetenciáinak fejlesztése, képességeik, készségeik kiaknázása. Ezen célok elérésének eszközéül 6 képzést választottunk. A vevőkkel, megrendelőkkel, szervizünket igénybe vevőkkel folytatott kommunikáció jobbá tételét szolgálták az értékesítési konzultáció, munkafelvevői képzés, illetve a minőségi szolgáltatás tanfolyamok. A vezetői kompetenciák fejlesztésére a korszerű vezetői gondolkodás tréningen volt lehetőségük kiválasztott kollégáinknak. A teljesítmény menedzsment képzés a vezető értékesítők feladatainak hatékonyságát segítette elő. Az informatikai képzés során a működés folyamán használt adatok kezelésének hatékony módszereivel ismerkedhettek meg a résztvevők.

 

A képzési program hosszú távú célja ügyfélkörünk elégedettségének növelés, illetve bővítése, ezen keresztül pedig az árbevételünk, eredményességünk javítása. Programjaink sikeresen megvalósultak, cégünk, és alkalmazottaink nagy örömére.

ORIENS Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Várallyai Gy. út 53.

E-mail: ertekesites@opelcsorna.hu

Honlap: www.opelcsorna.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu

Ugrás az oldal tetejére