loading

Az Opel jelenleg is több mint 2500 féle feújított alkatrészt kínál, de folyamatosan bővíti és fejleszti az Eredeti Felújított Alkatrész Program kínálatát, hogy minél szélesebb termék- és járműportfóliót fedjen le. ovábbi részletekért kérjük forduljon Opel Márkaszervizeinkhez!Mit jelent az, hogy eredeti Opel felújított alkatrész?
Az, hogy az egyes alkatrészek idővel elkopnak, még nem jelenti azt, hogy értéktelenek. A használt, de eredeti Opel alkatrészek egy részét teljeskörűen felújítják. Visszakerülnek az Opelhez, ahol darabjaira szedik őket, megvizsgálják a használhatóságukat, megtisztítják, majd végül újra összeszerelik az Opel eredeti alkatrészekhez hasonlóan. A kopóalkatrészeket (pl.: tömítések, csapágyak), amelyek a teljesítményt vagy az élettartamot befolyásolhatják, teljesen kicserélik. Ez a fajta, a felújított és új elemek kombinációját tartalmazó alkatrész tökéletes eredeti Opel felújított alkatrésszé válik. Éppen ezért az eredeti Opel felújított alkatrészek olyanok, mint az újak.

Az Opel Eredeti Felújított Alkatrészek Program nem az egyetlen hasonló lehetőség a használt piacon, miért ez a legjobb választás mégis?

  • Az ipari szabványok szerinti feújítási folyamatnak, az ISO szabályozásnak és az Opel mérnöki szakértelmének köszönhetően garantáltan magas a minőség.
  • A legújabb technológiai specifikációkat és módosításokat alkalmazzák, akárcsak az eredeti Opel alkatrészek
  • esetében.
  • Minden elektromos alkatrészt a legfrissebb szoftver alapján frissítik.
  • A mechanikai alkatrészeket a legújabb technológiai fejlesztések alkalmazásával újítják fel.
  • Minden alkatrészt az eredeti Opel alkatrészek teljeskörű tesztjéhez hasonlóan vizsgálják meg.


Termékkínálat
Az Opel jelenleg is több mint 2500 féle feújított alkatrészt kínál, de folyamatosan bővíti és fejleszti az Eredeti Felújított Alkatrész Program kínálatát, hogy minél szélesebb termék- és járműportfóliót fedjen le. ovábbi részletekért kérjük forduljon Opel Márkaszervizeinkhez!

Ugrás az oldal tetejére